Galet tempo just nu

Augusti-månaden är ingen sitta-still-månad för min del.

Först främst vill jag stolt berätta att jag klarade BodyAttack-utbildningen galant, helt utan några som helst verk eller tröttheter i kroppen. Lite bilder och sammanställd rapport kommer.

Övar just nu för fullt på koreografin till BodyAttack 73, premiär är den 5:e september kl 19.50World Class Sundbyberg - det blir fett najs, jag har sett till att ta med fler instruktörskollegor så vi blir 4 st som leder hela klassen. En egen svett-handduk kommer dessutom att delas för varje deltagare för det kommer bli hett i salen.

Saker som kommer upp:

25-28 augusti Scandinavian Sport & Fitness Festival 2011. Stora namn som Per Markussen, Dorotka Baburin, Julio Papi, Marvin Foster Jr, Jose Martinez, Sasha Oshkin och andra grymma instruktörer.

Dorotka Baburin kör söndag 2011-08-28 17.30 – Best of BodyJam
Jag finns också på mässan hela fredag + lördag eftermiddag och kommer att köra BodyJam-klasser på World Class egen mässyta, kom gärna förbi och rocka med mig.

27-28 augusti Zumba-utbildning på World Class Nybroplan med Steve Boedt

3e september – Les Mills SuperSaturday 2011 i Globen och Annexet – en av största instruktörskonvent i Norden med 2000 deltagare och fest efteråt.

Så det blir lite koreografi-pluggande i några veckor:
- BodyAttack 73
- Zumba Zin 34 eller vilket var nu senaste
- BodyJam 58 (efter 3:E september)
- BodyAtack 74 (kör igång den oktober/novemer)

Ta det lugnt med träning efter semester. Lyssna på kroppen och kör försiktigt bara.

Jag kanske inte skriver så ofta på bloggen då det är fullt upp, men jag läser aktivt alla bloggar och taggar intressanta inlägg så att de hamnar i vänstra spalten under “LÄSVÄRDA BLOGG-ARTIKLAR”, jag slog även på RSS-feed på den så att ni kan följa den – klicka här för att komma till sidan.