Galet tempo fortfarande

Ni undrar kanske varför det är så tyst på min blogg och anledningen är att jag håller på att hinna i kapp med alla saker. Så lite uppdateringar:

- Utbildning i BodyAttack – gick fantastiskt bra, fick varken ont någonstans
- Utbildning i Zumba med Steve Boedt – helt otroligt vilken människa, han tände min gnista för Zumba. Nu vet jag att jag kan skapa en egen klass som mina deltagare kommer att älska
- Les Mills Super Saturday – berg av bilder avklarad och finns publicerat, BodyJam- och BodyAttack-videos är på youtube. BodyCombat, Sh’Bam och BodyStep video ska upp också.
- Aerobicamp i Velence/Ungern – berg av bilder 1200 st ska fixas och läggas upp, ett gäng filmer ska klippas ihop
- Scandinavian Sports & Fitness festival - avklarad, körde 3 st BodyJam-klasser där som reklam och dansade själv
- Zumba-marathon med Louise Stapel och Norberto – massa bilder som håller på göras klart och ska publiceras

I övrigt håller jag på att spricka när det gäller koreografi-plugg:
- BodyAttack 73 – pluggat klart, nedlagt tid – 8 timar (borträknad från utbildningen i 3 dagar)
- BodyJam 58 – har påbörjat plugga, teamar med fantastiska Jam/Zumba-galning Vera på World Class Nybroplan, lördagen 17:e September 15.00, därefter kör hela själv på World Class Kista den 18:E september 15.30.
- Zumba – håller på att plugga låtar som en dåre, annorlunda logik så jag måste slita med att plugga in koreografin och få rätt teknik. Succé redan från start, hade 27 personer på min första Zumba klass på World Class Vällingby.

Förra veckan hade jag min premiär för BodyAttack på World Class Sundbyberg tillsammans med BodyAttack-veteranen Martin Gustafsson var med, mina söta Attackers gav järnet, jag älskade vartenda sekund av klassen:
BodyAttack 73 med Vladimir och Martin på World Class Sundbyberg

Kom och testa min grymma högenergiska BodyAttack, måndagar 19.50 på World Class Sundbyberg. I Stockholm finns klassen bara i Sundbyberg, Frescatihallen (Universitet) och Västertorp (Stockholm Stad).

Galet jäkla tempo – YAY, men det är nu som man inser att man lever, ;-D